Verpakkingen

Wil jij een nieuw product lanceren en een daarbij behorende verpakking laten maken? Wij helpen je hier
graag bij en we kunnen je ook helpen met het ontwikkelen van tal van andere marketing- en printproducties.

Verpakkingen ontwerpen en bedrukken

Verpakkingen maken is een vak apart. Er zijn zoveel mogelijkheden qua materiaal, afwerkingen, dozen en sluitingen, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij zijn er om je te helpen in het gehele design- en ontwikkelproces.

Praktische design verpakkingen

Tijdens het ontwerpen van een verpakking gaat het om de juiste balans vinden van vorm, materialen, beelden en kleuren met aanvullende ontwerpelementen om een product klaar te maken voor marketing. Het ontwerp van de verpakking is sterk afhankelijk van het soort product. Het kan eenvoudig of complex zijn met een strakke look of het kan juist heel kleurrijk zijn. Het is bewezen dat een aantrekkelijk en unieke verpakking meer klanten trekt wat kan leiden tot meer omzet. Er kan gezegd worden dat een juiste verpakking net zo belangrijk of zelfs belangrijker is dan het product zelf op het gebied van marketing. Daarom is het aan te raden om uw verpakkingen te laten maken en te laten bedrukken door een professional,

Advies over mogelijkheden

Het advies is om ons zo vroeg mogelijk te betrekken in het designstadium. Wij kunnen aan de hand van jouw idee bepalen wat er mogelijk is bij het maken van de verpakking en welke materialen we het beste kunnen gebruiken. Wij beschikken over de juiste kennis die nodig is tijdens het gecompliceerde ontwikkelproces en kunnen daarom goed advies uitbrengen.

Wij brengen ieder idee tot leven. Geen verpakking is lastig genoeg. Wij hebben diverse verpakkingen mogen maken in verschillende prijsklassen; van luxe verpakkingen met speciale mechanismen om de bodem omhoog te laten komen tot speciale giftboxen en doosjes. Samen met de klant zorgen wij ervoor dat het kwalitatieve en stijlvolle design goed tot zijn recht komt. Verpakkingen bedrukken is onze specialiteit

Vraag een offerte aan

  Verpakkingen van A tot Z

  Verpakkingen offerte

  Zodra we jouw aanvraag binnen hebben, gaan we direct aan de slag. Doe je een standaardaanvraag? Dan hoef je niet lang te wachten en kunnen we je meteen een offerte toesturen. Na goedkeuring zorgen wij er als 1 van de snelste partijen in Nederland voor dat jij jouw verpakkingen zo snel mogelijk ontvangt.

  Verreist jouw aanvraag een op maat oplossing? Dan maken we aan de hand van jouw wensen eerst een blanco model. Bij goedkeuring gaan we over tot het maken van een technische tekening om ervoor te zorgen dat jouw verpakking straks perfect aansluit op jouw wensen en behoeften!

  Technische tekening

  Met het maken van een technische tekening zorgen we ervoor dat jouw verpakking exact de juiste maten heeft. Zo weten we zeker dat de verpakking niet alleen naar behoren zal functioneren, maar natuurlijk ook wat er mogelijk is qua design.

  Materiaalkeuze

  Bij Noova Media Productions heb je keuze uit tal van materiaalmogelijkheden. We hebben ruime ervaring en geven dan ook graag advies in het best te gebruiken materiaal voor jouw verpakking. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld papier- soort en/of -dikte. Neem ons mee in het proces!

  Design verpakking

  Een goede verpakking moet de juiste design hebben om aansluiting bij de doelgroep te vinden. Voor jouw verpakking kun je zelf een design aanleveren, maar Noova Media Productions kan hier ook ondersteuning in bieden. We zetten onze expertise graag voor je in om een passend design voor jouw verpakking te ontwerpen!

  Model

  Aan de hand van de technische tekening, materiaalkeuze en design maken we een model en sturen we deze naar je op. Op basis hiervan kunnen we tevens een gepast prijsvoorstel doen. Ben je tevreden en geef je goedkeuring? Dan gaan we over tot productie!

  Productie & Aflevering

  Jouw op maat gemaakte verpakking wordt zo snel mogelijk geproduceerd. Tijdens dit proces monitoren we voortdurend de voortgang om er zeker van te zijn dat alles naar behoren verloopt. Na afloop controleren we nogmaals of de verpakking aan onze kwaliteitseisen voldoen!

  Zodra de productie is afgerond sturen we de verpakkingen meteen naar je op. We kunnen zowel nationaal als internationaal leveren. Indien gewenst kan ook de fulfilment en/of handling door Noova Media Productions verzorgd worden. Na het afleveren van de verpakkingen, nemen we altijd contact met je op om te controleren of alles naar wens is!

  Neem contact met ons op

  Wij geven je graag advies en helpen je met de juiste keuzes maken

  Verpakkingen op maat

  Nu vraagt u zich misschien af; Heeft mijn product wel een zelf ontworpen verpakking op maat nodig? Het antwoord is hoogstwaarschijnlijk ja. Het doel van verpakkingen ontwerpen is om het doel te communiceren waar uw product voor staat en wat het betekent voor uw klanten. Dus eigenlijk heeft elk product dat in een verpakking geleverd wordt, een esthetisch aantrekkelijk verpakkingsdesign nodig om effectief op de markt gebracht te worden. Het kan alles zijn wat u in een winkel koopt of juist online. Of het nu verbruiksartikelen, elektronische apparaten of eetwaren gaat; ze hebben bijna allemaal een verpakking nodig. Een verpakking laten maken is essentieel voor de meeste producten.

  Wat is een goed ontwerp?

  Wij hebben met tal van grote spelers samengewerkt en voor mooie merken verpakkingen mogen maken. Enkele namen waar we prachtige verpakkingen voor hebben ontwikkeld zijn; Mazda, Huawei, Sony, Heineken, Eigen Haard en NIBC. Voor onze klant Hardcorevapers ontwikkelen wij periodiek verpakkingen voor grote retail oplagen.

  Een goed ontwerp van het pakket zal sterk variëren naargelang het type te verpakken product. Omdat verschillende producten verschillende doelgroepen en doelen hebben, zal elk ontwerp verschillen. Speelgoed zal bijvoorbeeld een heel andere type verpakking hebben dan elektronica. Bij speelgoed zal de verpakking waarschijnlijk kleurrijk, licht en speels moeten zijn, terwijl bij elektronica de verpakking juist strak, modern en geavanceerd moet ogen. Bij verpakkingen bedrukken is het belangrijk om naar het doel te kijken. Daarnaast veranderen de trends qua design ook voortdurend dus is het belangrijk om deze te volgen om als product relevant te blijven.

  Internationaal netwerk

  Wij hebben met tal van grote spelers samengewerkt en voor mooie merken verpakkingen mogen maken. Enkele namen waar we prachtige verpakkingen voor hebben ontwikkeld zijn; Mazda, Huawei, Sony, Heineken, Eigen Haard en NIBC. Voor onze klant Hardcorevapers ontwikkelen wij periodiek verpakkingen voor grote retail oplagen.

  Voorbeelden verpakkingen bedrukken

  Benieuwd naar wat voor type verpakkingen wij bedrukken? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden. Staat jouw type verpakking niet tussen de voorbeelden? Geen probleem! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Een aantal voorbeelden van de verpakkingen die wij bedrukken:

  Veelgestelde vragen

  Ja zeker, bij Noova Media bedrukken we verpakkingen in zowel grote als kleine oplage. Neem contact op of vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan!

  Ja, dit is mogelijk. Noova Media is gespecialiseerd in het bedrukken van op maat verpakkingen met eigen opdruk. We denken graag met je mee en bieden degelijk advies, zodat je de verpakking besteld die volledig op jouw wensen en eisen aansluit.

  Ja. Bij Noova Media is het mogelijk om verpakkingen te drukken met logo. We hebben een breed assortiment aan verschillende type verpakkingen, waarbij het mogelijk is om deze te personaliseren met een eigen logo. Neem contact op, we helpen je graag verder!

  Bij Noova Media zijn we gespecialiseerd in verpakkingen ontwerpen. Met onze ruime ervaring zorgen we er samen voor dat jij de verpakking krijgt die je in gedachte hebt! Neem vrijblijvend contact op en bespreek je wensen, zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Jazeker, bij Noova Media bedrukken we verschillende soorten verpakkingen waaronder food verpakkingen. Neem contact op en bespreek je wensen met ons. Met onze ruime ervaring zorgen we ervoor dat we food verpakkingen bedrukken die volledig aan jouw wensen voldoen!

  Ja. Bij Noova Media is het mogelijk om horeca verpakkingen te bedrukken. Neem contact met ons en bespreek het type verpakking en de wensen m.b.t. het ontwerp. Zo zorgen we er samen voor dat we de horeca verpakking bedrukken die jij voor ogen hebt!

  Uitgelichte verpakkingen

  Bedrukte verpakking in bedrukte doos Noova Media Productions

   Neem contact met ons op

   Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.