Supply chain

Noova Mediaproductions kenmerkt zich door de allround service die geboden wordt. Bij ons hoef je aan geen enkele discipline te denken, wij doen dat voor je. We zorgen dat alle ontwikkelde materialen op het juiste moment op de juiste plaats terechtkomen.

Onze supply chain is een vloeiende keten van samenwerkingen tussen ons en onze (internationale) leveranciers. Vanaf het moment dat jouw producten worden ontwikkeld, zetten wij meteen een plan in werking om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt geleverd. De belangrijkste schakel van de supply chain is de logistiek. Wij zorgen altijd voor transport van jouw producten en afhankelijk van de grootte van de leveringen ook (tijdelijke) opslag. Vanuit de opslag zorgen wij voor levering op de desbetreffende locaties. Dit kunnen winkels zijn, maar ook adressen van (potentiele) klanten.

Soms heb je te maken met vijf of zes verschillende partijen, daarom is het belangrijk dat iedereen dezelfde taal spreekt. Om te zorgen dat al het drukwerk soepel verloopt, bieden wij ondersteuning op het gebied van drukwerk begeleiding. Bij ons zit je op het juiste adres. Wij werken met betrouwbare partners waarmee wij een jarenlange relatie hebben opgebouwd.

Portfolio

Meer informatie over supply chain?

Neem vandaag nog contact met ons op. Onze projectmanagers staan je graag te woord.