Magazines

Een magazine is een zeer fraai marketingmiddel om consumenten te stimuleren en aan te sporen tot een transactie. Wij helpen je graag verder met uitwerken van jouw idee!

Magazines maken wij in allerlei soorten en maten. Wij zorgen ervoor dat jouw idee tot leven komt. Afhankelijk van de complexiteit van het project zitten wij eerst met je om tafel om jouw wensen te bepalen. Wij nemen daarna het gehele projectmanagement uit handen zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

We adviseren je graag over de verschillende materiaalsoorten, afwerkingen, covers en bindwijzen die er zijn. Afwijkende vormen stansen is tevens mogelijk. Het is uiteindelijk belangrijk dat al deze elementen samenkomen tot een luxe magazine.

Wij hebben voor een scala van klanten hoogwaardige magazines mogen produceren. Onze vaste klant EYES Magazine laat zijn magazines bij ons produceren. Ook hebben wij voor Heineken meermaals magazines mogen maken.

Vraag een offerte aan

  Neem contact met ons op

  Wij geven je graag advies en helpen je met de juiste keuzes maken

  Meer informatie over magazines?

  Met ons internationaal netwerk zorgen wij ervoor dat je altijd een hoge kwaliteit krijgt voor de beste prijs. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe onze print-managementservice een toegevoegde waarde is.

  Veelgestelde vragen

  Het laten maken van een magazine kan relatief goedkoop zijn, maar ook vrij prijzig. Het is afhankelijk van de eisen en wensen die gesteld worden aan het drukwerk. Natuurlijk het materiaal, is dit standaardpapier of glanzend, maar ook hoeveel pagina’s het magazine telt en de oplage ervan. Hoeveel een magazine laten maken kost is vooraf dus lastig te zeggen.

  Een magazine maken bestaat uit meerdere stappen. Allereerst het bepalen van de vormgeving, waaronder het gekozen materiaal en kleuren. Daarnaast zal er inhoud in moeten komen, dit zal gecreëerd moeten worden. Hierna gaat het om het samenstellen. Alles terug laten komen en op de juiste plek zetten. Tot slot moet het magazine gedrukt en verspreid worden.

  Een magazine is een tijdschrift dat eenmalig of periodiek gedrukt wordt. Ze kunnen gebruikt worden voor tal van doeleinde, onder meer als communicatiemiddel. Hierbij kan worden gedacht aan een maandelijkse uitgave van een bedrijfsmagazine met het laatste nieuws, maar ook een eenmalige uitgave bij bijvoorbeeld een jubileum.

  Magazines portfolio

   Neem contact met ons op

   Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.