Specials

Wij maken geregeld kaartspellen voor grote klanten. Op een ludieke wijze breng je je merk of nieuw product onder de aandacht van de consument.

Kaartspellen

Voor biologisch supermarktketen Ekoplaza hebben wij het ‘Eet gifvrij’ kaartspel mogen produceren. Het bijzondere kinderspel was in ruim 75 supermarkten in Nederland te verkrijgen.Voor Huawei hebben wij een ander fraai kaartspel mogen maken. Bij de lancering van de nieuwe FreeBuds is er een chic mat zwart kaartspel ontwikkeld.

Vlaggen

Met vlaggen maak je op een leuke manier reclame. Vlaggen staan in het oog van het publiek, daardoor bereik je in een keer een grote doelgroep. Wij zijn de aangewezen partij voor het bedrukken en ontwikkelen van vlaggen. Met ruime ervaring in de branche en internationale connecties krijg je 100% waar voor je geld. Na talloze grote projecten, voor onder andere Sagres, kun je ervan op aan dat Noova Mediaproductions je campagne een boost geeft.

Vraag een offerte aan

  Neem contact met ons op

  Wij geven je graag advies en helpen je met de juiste keuzes maken

  Meer informatie over mailings?

  Wil je meer informatie ontvangen over een van deze specials of heb je iets anders in gedachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze projectmanagers beschikken over een internationaal netwerk en weten daarmee precies waar je terecht kunt voor de beste prijs. Bel naar +31 85 130 15 29 of mail naar info@noovamediaproductions.nl.

  Specials portfolio

   Neem contact met ons op

   Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.