Ondersteuning activaties

Bij Noova Mediaproductions kun je rekenen op een allround service. Dat betekent dat jouw campagnes van begin tot eind volledig door ons verzorgd kunnen worden. Behalve de levering en eventuele installatie van (POS-)materialen, ondersteunen we graag bij activaties.

Voor ons staat klantenservice zeer hoog in het vaandel. Wij leveren de beste kwaliteit voor de beste prijs en meer. Wij willen dat je geen omkijken meer hebt naar het project wat we voor je uitvoeren. Daarom nemen wij ieder aspect op ons; van materialen produceren, logistieke voorzieningen en ondersteuning bij activaties.

Of het nu gaat om duizenden verpakkingen vullen met cadeaus en bestickeren of honderden zakjes snoep vullen, wij doen het. Voor onze klant Huawei hebben we voor een ludieke actie honderden chocoladerepen voorzien van een sleeve. Voor de Film1 campagne van Sony hebben wij onder meer als activatie stevige sleeves voorzien van een zakje popcorn. Het enige wat wij nodig hebben zijn de aantallen en de deadline, verder regelen wij het allemaal.

Ondersteuning activaties portfolio

Meer informatie over ondersteuning activaties?

Wil je meer informatie ontvangen over de ondersteuning van activaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze projectmanagers staan je graag te woord. Bel naar +31 85 130 15 29 of mail naar info@noovamediaproductions.nl.