Displays

Voor activatie en het generen van extra aandacht op de winkelvloer, wordt er veel gebruik gemaakt van displays. Het valt op en zorgt ervoor dat de consument zijn blik focust op het betreffende product. Displays zijn er in verschillende soorten en maten. Twee veel gebruikte displays zijn lifesizers en toonbankdisplays. Ook bieden wij talloze andere maatwerk print- en marketingproducties aan.

Lifesizers

Lifesizers zijn displays die op ware grootte zijn geproduceerd. Mensen, figuren of afbeeldingen worden op ware grootte afgebeeld en op een speciale manier uitgesneden. De lifesize displays maken wij zo groot jij wenst te hebben.

Toonbankdisplays

Een andere mogelijkheid om jouw producten onder de aandacht te brengen bij de consument is het gebruik maken van toonbankdisplays. Deze displays zijn klein, compact en stimuleren tot het verrichten van een aankoop. Toonbankdisplays zorgen voor de juiste activatie vlak voordat de consument zijn beslissing neemt en afrekent. Wij kunnen toonbankdisplays in verschillende vormen en materialen leveren.

Displays portfolio

Niets gevonden.

Displays zijn te maken in verschillende materialen. De keuze voor het juiste materiaal is afhankelijk van het doel, het budget en de uiteindelijke locatie van de display. Enkele materialen die gebruikt worden bij het maken van displays zijn aluminium, pvc en diverse soorten karton. Wij adviseren je graag over de verschillende displays en welke het beste van toepassing is op jouw product.

Ben je op zoek naar andere mogelijkheden? Het is ook mogelijk om je product met behulp van stickers te promoten. Lees er alles over!

Meer informatie over displays?

Neem voor meer informatie contact om met een van onze projectmanagers via  +31 85 130 15 29. Mailen is ook mogelijk naar info@noovamediaproductions.nl.

Veelgestelde vragen

Een display is een communicatiemiddel om de aandacht van een potentiële klant te trekken. Displays zijn er in verschillende formaten en kunnen ook verschillende doeleindes hebben. Zo kunnen ze puur gebruikt worden om de aandacht te trekken, meer te verkopen of om een cross-sell te realiseren op het punt van verkoop. Daarnaast worden ze gebruikt om informatie te verstrekken.

Displays zijn er in verschillende formaten en met verschillende doeleindes. Zo is er de lifesizer. Deze wordt op ware grote geproduceerd en kan voorwerpen, personen of andere figuren bevatten. Daarnaast zijn er ook toonbankdisplays. Deze worden gebruikt rond toonbanken en kunnen bijvoorbeeld flyers of producten bevatten. Ze worden gebruikt om de voorbijganger snel een actie te laten ondernemen.