Toonbank display

Noova Media Productions helpt je graag verder en biedt uitgebreide begeleiding!

De aantrekkelijkste toonbank display voor jou!

Om de klant net voordat zij jouw winkel verlaten nog te kunnen verleiden tot een aankoop, bieden wij aantrekkelijke toonbank displays. We leveren deze in alle denkbare vormen en maten. Net hoe je het wenst! De handige kartonnen displays kunnen op een toonbank geplaatst worden of elders. Omdat ze vrij licht zijn verplaats je deze gemakkelijk. Je kunt er mooie promoties of aanbiedingen in kwijt en presenteert deze vervolgens op een aantrekkelijke locatie in jouw winkel of op kantoor!

Plaats je toonbank display duidelijk in het zicht van je klant én op de juiste plek zodat zij op het juiste moment getriggerd worden. Dit kan naast de kassa, balie, toonbank of bijvoorbeeld je bureau. In ieder geval, de aangewezen plek voor jouw klant waar deze het meest opvalt. Je kunt er meerdere producten in kwijt zoals flyers, folders of aanbiedingen. Net wat er op dat moment speelt! Je kunt er natuurlijk ook een mooie afbeelding op laten zien. Wij ontwerpen dan een fatsoenlijke steun voor jouw afbeelding zodat deze zich staande houdt.

Wat valt er allemaal onder drukwerk?

Drukwerk is er in allerlei vormen. Het kan zijn dat het door ons ontworpen wordt om digitaal te verspreiden, maar vrijwel altijd gaat het door naar onze drukker. Daar komt het ontwerp tot leven op het materiaal naar keus. Denk hierbij aan boeken, mailings, magazines, displays, POS-materiaal en verpakkingen. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk, afhankelijk van jouw doelstelling. Het is daarom belangrijk dat we eerst duidelijk in beeld krijgen wie de doelgroep is en wat jouw doel is. Vervolgens kunnen wij het materiaal ontwerpen dat erbij past. Vaak gaat vervolgens een online marketing bureau aan de slag om het materiaal ook aan de man te krijgen. Met het drukwerk moet je vervolgens een goed plan maken om het op het juiste moment bij de juiste mensen te krijgen. Bijvoorbeeld wanneer je een bepaalde actie in de winkel hebt en mensen tijdelijk van een bepaalde korting kunnen profiteren.

Toonbank displays voor specifieke producten

Wilt u speciale producten presenteren in een mooie display? Ook hiervoor draaien wij onze handen niet om! Het is bijvoorbeeld erg aantrekkelijk om een mooie wijncollectie als aanbieding te presenteren in een mooie display. Het product komt hiermee duidelijk naar voren en de klant begrijpt in een oogopslag dat het om een aanbieding draait. In principe is voor ons geen product te gek, wij denken graag in oplossingen!

Een toonbank display in gedachten? Wij helpen u graag. Neem nu contact met ons op!

Wilt u binnenkort een bepaald product promoten of heeft u andere specifieke wensen? Wij ontwerpen graag de perfecte toonbank display voor u. Voor alle overige vragen neemt u gemakkelijk contact op door te bellen via +31 85 130 15 29 of door een mail te sturen naar
info@noovamediaproductions.nl.

Vrijblijvende offerte

    Meer informatie over drukwerk?

    Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je graag advies en helpen je met de juiste keuzes maken.