Mailings

Mailings kun je bijna niet meer wegdenken als je het hebt over het inzetten van marketingcommunicatiemiddelen. Het is een ideale manier van informatie of nieuws overbrengen aan (potentiele) klanten met in veel gevallen ook nog de mogelijkheid om een respons terug te sturen.

Een selfmailer wordt verstuurd naar consumenten al dan wel of niet gepersonaliseerd. Wij zorgen voor het gehele projectmanagement zoals het drukwerk, het inprinten van de NAW-gegevens en de verzendcode. Gebruik maken van een envelop is geen vereiste. Selfmailers kunnen op diverse andere manieren afgewerkt worden, zoals; gelijmd, met een sluitzegel of voorzien van een perforatielijn.

Selfmailers kunnen in verschillende soorten maten en vormen worden geproduceerd. Wij hebben bijvoorbeeld voor Mazda een bijzondere mailing gemaakt waarbij een schijf een unieke code bevatte en deze via een landingspagina geactiveerd moest worden. Iedere unieke code linken wij aan de desbetreffende ontvanger. Ook voor andere merken als Sony en Huawei maken wij geregeld selfmailers.

Vraag een offerte aan

  Neem contact met ons op

  Wij geven je graag advies en helpen je met de juiste keuzes maken

  Meer informatie over mailings?

  Wil je meer informatie ontvangen over mailings? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar +31 85 130 15 29 of mail naar info@noovamediaproductions.nl.

  Mailings portfolio

  Winterbandenwissel folder Mazda Noova Media Productions
  Mailing Mazda bedrukt door Noova Media Productions
  Promotie Mazda Noova Media Productions

   Neem contact met ons op

   Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.