Boeken

Een van onze meest gevraagde diensten is het produceren van boeken. Wij hebben een groot internationaal netwerk bestaande uit diverse leveranciers die alleen boeken leveren van hoge kwaliteit.

Boeken laten drukken bij Noova Media Productions

Je kunt bij Noova Media Productions terecht voor diverse diensten op het gebied van print- en marketingproductions. Zo is het onder andere mogelijk om bij ons verpakkingen te laten ontwerpen en bedrukken, display campagnes op te zetten en het laten drukken van boeken.

Ben je binnenkort van plan om een boek te laten uitgeven? Of heb je altijd al een eigen boek willen hebben? Dan ben je bij Noova Media Productions aan het juiste adres. Wij kunnen je namelijk helpen om een boek te laten uitgeven. Wij hebben de beschikking over een uitgebreid, internationaal netwerk bestaande uit diverse leveranciers. Het netwerk waar wij gebruik van maken levert enkel boeken van uitzonderlijke kwaliteit. Dankzij ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring ben je er zeker van dat je een boek ontvangt van hoge klasse en voldoet aan jouw wensen.

Waar moet je rekening mee houden bij het drukken van een boek? 

Het drukken van boeken is een vrij complexe klus waar veel bij komt kijken. Er zijn namelijk verschillende factoren die een zeer belangrijke rol spelen bij het maken van een boek en waar dus rekening mee dient te worden gehouden. Hierbij valt onder andere te denken aan de cover en de bindwijze van het binnenwerk. Er kan onder andere keuze gemaakt worden tussen een harde of zachte cover en het type bindwijze. Zo kunnen boeken onder andere gelijmd, genaaid en geniet worden. Iedere bindwijze heeft zijn eigen, unieke uitstraling. Welk bindwijze jouw boek nodig heeft is onder andere afhankelijk van de grootte van het boek en het aantal pagina’s.

Vraag een offerte aan

  Service van Noova Media Productions

  Wij voorzien je graag van professioneel advies met betrekking tot de verschillende keuzes die bij het laten drukken van een boek komen kijken. Zo kiezen wij samen in overleg met jou de meest geschikte bindwijze van het boek, de ideale cover, type inkt en papier. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat er een boek wordt opgeleverd die precies aan jouw wensen voldoet! Noova Media Productions is de ideale partner in het laten drukken van boeken!

  Portfolio van boeken

  Wij hebben voor diverse klanten boeken mogen laten drukken. Zo hebben wij voor andere Philips een jubileumboek gemaakt inclusief cassette, een promotieonderzoek in de vorm van een boek gepubliceerd voor Reinier Bart Beks en voor Lucky Mukky hebben wij het kinderboek ‘de Lummies’ mogen maken. Mocht je geïnteresseerd zijn om deze boeken en de rest van ons portfolio bekijken, bezoek dan eens onze portfolio pagina!

  Neem contact met ons op

  Wij geven je graag advies en helpen je met de juiste keuzes maken

  Heb je nog vragen over boeken laten drukken bij Noova Media Productions?

  Wil je meer informatie ontvangen over het laten drukken van boeken? Of wil je alvast advies krijgen voor het laten uitgeven van een boek? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. De medewerkers van Noova Media Productions staan je graag te woord en geven je advies op maat. Wij zijn zowel telefonisch als via de mail bereikbaar. Je kan ons telefonisch bereiken door te bellen naar +31 85 130 15 29. Heb je liever contact per mail? Mail dan naar info@noovamediaproductions.nl. Mocht je nog andere vragen hebben over drukwerk of de diensten die wij aanbieden, dan staan we je uiteraard ook graag te woord!

  Veelgestelde vragen

  Een boek maken begint bij het schrijven van het manuscript. Dit is het verhaal dat je wil laten drukken. Vervolgens kan je ervoor kiezen om dit te laten drukken door naar een uitgever te gaan of dit zelf te laten doen. Bij Noova Media staan we voor je klaar om je te ondersteunen in dit proces.

  Een boek uitgeven kan op twee manieren. Via een uitgeverij of in eigen beheer. Als je dit zelf wil doen dan zal je moeten bepalen hoe alles eruit komt te zien. De grootte van de pagina’s, de dikte van het boek, het soort papier, de oplage en de bindwijze. Na het drukken kan je beginnen met het verspreiden.

  Als je een boek hebt geschreven is de volgende stap het uitgeven ervan. Bij Noova Media ondersteunen we je volledig in dit proces en helpen we je met kiezen van verschillende opties om een zo mooi mogelijk resultaat neer te zetten.

  De kosten van het laten drukken van een boek zijn vooraf lastig vast te stellen. Naast de oplage speelt ook meer welk papier er wordt gebruikt, evenals het soort inkt. De bindwijze speelt ook een grote rol. Tot slot zijn het aantal pagina’s dat het boek telt ook van grote invloed op de prijs van het drukken van een boek.

  Het drukken van een boek is een complexe klus en het is dan ook goed om hier tijdig mee te beginnen. Er zijn namelijk nogal wat keuzes die gemaakt moeten worden voordat het boek daadwerkelijk kan worden gedrukt. Door ons uitgebreide netwerk en de jarenlange ervaring die wij hebben kunnen we snel schakelen en relatief snel beginnen met drukken.

  Als je een boek wil laten drukken komt daar nog veel bij kijken. Je hebt mogelijk al het manuscript geschreven, maar hebt verder nog geen idee wat er verder bij komt kijken. Wij bieden je alle begeleiding die er nodig is. Van de keuze van papier en de indeling tot aan het geleverde resultaat.

  Boeken portfolio

   Neem contact met ons op

   Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.