POS-MATERIAAL

Goed POS-materiaal (Point Of Sale) is van belang om jouw producten in de kijker te spelen van consumenten. Het zorgt voor activatie en stimuleert tot koopgedrag, omdat consumenten vaak nog beslissen op de winkelvloer. Om kopers over te halen tot een transactie, is het inzetten van het juiste POS-materiaal erg belangrijk.

Wat is POS Materiaal

Point of Sale materiaal (POS materiaal) is erg krachtig promotiemateriaal dat ervoor kan zorgen dat klanten binding krijgen met jouw product. Door het juiste materiaal te gebruiken kan ervoor gezorgd worden dat een bepaald product extra opvalt en daarmee extra aandacht kan krijgen. Bij POS materiaal kan er gedacht worden aan onder andere displays, actieverpakkingen of roll-up banners.

Waarom POS Materiaal gebruiken?

Nu wil je als bedrijf natuurlijk weten waarom je POS materiaal zou gebruiken. Het is uit onderzoek gebleken dat het juist inzetten van dit krachtige promotie materiaal zorgt voor activatie en stimulatie van koopgedrag bij de consument. Veel mensen beslissen pas op de winkelvloer welk product zij gaan kopen. Door kwalitatief POS materiaal in te zetten valt jouw product meer op dan die van je concurrent. De kans op een aankoop van jouw product wordt hiermee aanzienlijk verhoogd.

Communicatie

Wat wil je met jouw product uitstralen? Als bedrijf of merk wil je dat de juiste boodschap naar de consument toe gecommuniceerd wordt. Wie is de doelgroep? De uitstraling van jouw product is natuurlijk anders als het op kinderen gericht dan bij 50+ mannen. Door het ontwerp het POS materiaal op jouw product aan te laten sluiten, communiceer je de juiste boodschap en trek je jouw doelgroep aan!

Naamsbekendheid Vergroten

Naamsbekendheid vergroten kan wonderen verrichten voor de bekendheid van jouw merk of bedrijf. Door op te vallen is de kans groter dat de consument jouw product of merk onthoud. Dit zorgt er op zijn beurt weer voor dat hij of zijn in de toekomst wel besluit om een aankoop te doen.

Omzet verhogend.

Het uiteindelijke doel is natuurlijk om de verkoopcijfers te verhogen. Door je product in de spotlights te zetten met behulp van POS materiaal, stimuleer je de koopimpuls bij de consument en zou de omzet verhoogd moeten worden.

Vraag een offerte aan

  Wij produceren onder meer:

  Lifesize displays Toonbankdisplays

  Raamstickers

  Vloerstickers

  Tabletents

  Plafondhangers

  Totems

  Wij ontwikkelen verschillende POS-materialen voor diverse klanten. Voor het bedrukken van POS-materialen, kunnen onze drukwerkmakelaars je uitstekend begeleiden in het gehele proces. We hebben volledige campagnes mogen uitvoeren voor onder meer Sagres (o.a. totems, vlaggen, tabletents, kraskaarten) en Huawei (o.a. displays, vloerstickers, kubussen, raamstickers).

  Neem contact met ons op

  Wij geven je graag advies en helpen je met de juiste keuzes maken

  NOOVA MEDIA PRODUCTIONS: DÉ SPECIALIST IN POS MATERIAAL

  Met onze kennis, ruime ervaring en internationaal netwerk, zijn wij de perfecte partner voor jouw bedrijf voor het ontwikkelen en produceren van POS-materialen. Bij ons kun je terecht voor iedere POS-materiaal in grote of kleine oplagen. Wij adviseren je graag over de geschikte materiaalsoorten en afwerkingen en leveren de POS-producten precies zoals jij het voor ogen hebt.

  CAMPAGNES MET POS-MATERIAAL

  Wanneer jouw bedrijf een campagne wilt uitrollen zorgen wij niet alleen voor de juiste producten in de winkel, maar doen we ook het gehele projectmanagement. Wij leiden het project in goede banen totdat het is afgesloten. Wij zorgen tevens voor nalevering voor eventuele prijswinnaars en halen in overleg ook al het POS-materiaal weer op van de locatie.

  Veelgestelde vragen

  POS materiaal is materiaal dat wordt gebruikt als communicatiemiddel om een bepaald product meer op te laten vallen. Dit materiaal wordt veelal gebruikt op het punt van verkoop. Op die manier valt het product meer op en zullen meer mensen kiezen voor het product, waardoor de omzet stijgt.

  POS materiaal staat voor Point of Sale materiaal. Het gaat hierbij om materiaal dat verkoop bevorderend moet werken op de plek waar de verkoop plaatsvindt. Dit zit ook in de naam, het punt van verkoop.

  POS materiaal kan uit ontzettend veel materialen bestaan. Allemaal hebben ze het doel de verkoop te stimuleren. Voorbeelden van POS materiaal zijn displays, posters, banners, gevelborden, akoestische panelen, beursstands en -wanden, lichtbakken en actiekaarten.

  POS-materialen

  Huawei Kubus

   Neem contact met ons op

   Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.