Stickers drukken

Wil je stickers laten drukken? Noova Media Productions helpt je verder en biedt uitgebreide begeleiding!

Stickers drukken voor jouw bedrijf doe je bij Noova Media Productions

Stickers drukken voor je bedrijf is een zeer effectieve marketingmethode om blijvend op te vallen. Door onze kwaliteitsstickers die langdurig de plakkracht behouden, blijft jouw bedrijf en/of merk lang zichtbaar op verschillende plekken. Stickers kun je laten maken in verschillende soorten en maten, elk met zijn eigen voordelen en bedoeld voor verschillende vormen van promotie. Van grote tot kleine stickers bij Noova Media Productions ben je aan het juiste adres. Daarbij is duurzaamheid en milieuvriendelijkheid een van onze belangrijkste pijlers, hierdoor kunnen wij zo milieuvriendelijk mogelijk stickers laten maken voor jouw bedrijf. Benieuwd naar wat voor stickers je bij ons kan drukken? Neem dan snel contact op, wij kunnen daarbij ook nog ondersteunen in ontwerp en geven altijd advies op maat.

Blijf plakken bij je doelgroep, laat stickers drukken

Als ondernemer, merk, organisatie of bedrijf zoeken we steeds slimmere en effectievere manieren om onszelf onder de aandacht te brengen. In een wereld waar we vooral online zijn, vergeten we soms de mogelijkheden in het echte leven. Laat eigen stickers drukken voor je bedrijf en zorg dat je opvalt in het echte leven. Je kan bijvoorbeeld ervoor kiezen om kleine langwerpige stickers, ronde stickers of vierkante te drukken die je dan bij elke verkoop geeft. Zo voelt de klant zich niet alleen speciaal omdat hij of zij wat extra krijgt, zij gaan jou sticker ook nog ergens plakken en daar blijf jij zichtbaar. Hierdoor creëer je dus een soort van gratis publiciteit. Je kan er ook voor kiezen om hele grote stickers te laten maken, deze kun je bijvoorbeeld op de bedrijfsauto plakken. Zo verander je de auto in een levensgroot rijdend visitekaartje. De mogelijkheden met eigen stickers zijn ontzettend groot en juist daarom zo interessant om voor jou bedrijf te laten maken. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten stickers met verschillende toepassingen. Denk maar aan bijvoorbeeld raamstickers of vloerstickers.

Voordelen van eigen stickers laten maken

Stickers laten drukken voor je bedrijf heeft ontzettend veel voordelen. Het hoeft namelijk helemaal niet veel te kosten, vaak kunnen de kosten van stickers voor een paar cent per stuk. Hierdoor wordt het erg interessant voor bedrijven om in te zetten als marketingmiddel. Daarbij is een groot voordeel van de stickers dat ze erg laagdrempelig zijn. Van productie tot gebruik, een sticker is makkelijk, snel en doeltreffend. Een ander groot voordeel is dat je stickers kan laten maken in allerlei kleuren en maten. Hierdoor past het bijna altijd bij elke reclame- en/of campagneboodschap. Problemen met het ontwerpen van een sticker? Geen probleem wij kunnen je daar volledig in ondersteunen.

Waar moet je op letten als je stickers laat drukken?

Al klinkt het heel simpel en makkelijk om even een paar stickers te maken, toch zit daar meer achter dan je denkt. Zo moet je al beginnen met voorbereiden in het ontwerp, denk bijvoorbeeld aan kleur, vorm en afmeting van de sticker. Daarnaast is het belangrijk om goed te weten waar je de sticker gaat opplakken of denkt dat de klanten het gaat opplakken. Je moet hiervoor namelijk wel het juiste materiaal met de juiste afwerking en lijm laag gebruiken. Vraag ons gerust om advies wij zijn er om te helpen en kunnen voor jouw bedrijf de perfecte stickers laten maken.

Wil jij eigen stickers laten maken voor je bedrijf? Neem dan nu contact op

Bij Noova Media Productions hebben we de kennis, ervaring en middelen om jouw stickers tot een succes te maken. Heb je interesse? Vraag dan direct een offerte aan.

Vrijblijvende offerte

    Meer informatie over stickers drukken?

    Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je graag advies en helpen je met de juiste keuzes maken.