Doos met deksel bedrukken

Wil je dozen met deksel laten bedrukken? De bedrukte dozen met deksel van Noova Mediaproductions zorgen voor een unieke uitstraling! Snel geregeld en scherp geprijsd!

Doos met deksel bedrukken

Een doos met deksel bedrukken in een design dat volledig aansluit bij de huisstijl van je bedrijf? Laat Noova Media Productions je helpen. Ons team weet wat erbij komt kijken en kan dankzij jarenlange ervaring een deskundig advies geven. Wanneer een doos met deksel bedrukt wordt moeten natuurlijk alle elementen communiceren met wat je wil uitstralen naar je klanten.

Variabele vulhoogte

Wanneer we een doos met deksel bedrukken is er één ding erg belangrijk: de vulhoogte. Verkoop je bijvoorbeeld handgemaakte bonbons, dan wil je niet dat deze geplet worden door een te strakke deksel. Glazen materialen verzenden met de post? Dan mogen deze niet constant heen en weer schuiven in de doos. Zo zijn er tal van mogelijkheden om het formaat en de invulling van de doos en de deksel correct af te stemmen met de opdruk.

Wil je het merk van de deksel over de doos mooi laten overlopen? Dit maken we graag gedetailleerd voor je in orde. Onze deskundige medewerkers gaan hierover graag met je in gesprek.

Gepersonaliseerd & op maat

Een doos deksel bedrukt met je eigen grafische ontwerp? Dat is één van de belangrijkste onderdelen van je marketing. Door een gepersonaliseerd ontwerp te realiseren ontwikkel je met een uniek merk, logo of persoonlijke boodschap vaak nog meer klantbinding. Laat ons zien welk idee je voorkeur heeft en wij zullen een doos met deksel bedrukken met een uniek karakter, passend bij wat je als organisatie wil uitdragen.

CO2-neutraal met gerecycled materiaal

Wij werken met materialen die in lijn staan met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Veelal zijn dit bijvoorbeeld gerecyclede papiersoorten en karton. Het kan zijn dat Noova Media Productions een doos deksel bedrukt voor een korte campagne van je bedrijf, deze zal dan na verloop van tijd in de papierbak belanden. Dit is echter geen probleem, omdat onze materialen recyclebaar zijn, maken we de cirkel rond door met die materialen weer een nieuwe doos met deksel te bedrukken.

Ook een doos met deksel bedrukken? Neem contact op

Wil je gebruik maken van onze service? Wij voorzien je graag van deskundig advies. Neem hiervoor direct contact op met +31 85 130 15 29 of vul ons contactformulier in.

Vraag een offerte aan

    Verpakkingen portfolio

      Neem contact met ons op

      Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.