Wijndoos bedrukken

Bent u op zoek naar een mooi en origineel relatiegeschenk voor relaties en (potentiële) klanten of uw naasten? Bij Noova Mediaproductions kunt u uw eigen wijndoos laten bedrukken om uw geschenk nog exclusiever te maken.

Een mooie verpakking voor een fles wijn: bedrukte wijndozen

Maak het geschenk persoonlijk door een mooie tekst of grappige boodschap. De wijnkisten en wijndozen zijn nog steeds ongekend populair en een veel gekozen geschenk. Hierin kunnen wij u van dienst zijn door dit geschenk naar uw wensen aan te passen zodat het een onvergetelijk cadeau wordt!

Of heeft u iets te vieren? Een fles wijn is altijd een goed idee om cadeau te doen. Maak het geschenk nog persoonlijker en laat uw eigen wijndozen bedrukken. Ook zorgt de verpakking ervoor dat de fles heel blijft en veilig kan worden vervoerd.

Bedrukte wijndoos bij Noova Mediaproductions

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat elke wijndoos van hoge kwaliteit is zodat deze er altijd goed uit ziet. De kleuren op uw gepersonaliseerde wijndoos maken het geschenk helemaal af.

U kunt kiezen uit verschillende formaten, designs en kleuren. Naast ons uitgebreide standaard assortiment wijndozen kunt u deze ook zelf ontwerpen. Wilt u uw logo op de doos? Of een mooie foto om uw boodschap kracht bij te zetten? Alles kan, wij adviseren u graag. Zorg voor een perfecte indruk bij uw relaties en klanten. Proost op een fijne samenwerking of een mooi behaald resultaat en verzend veilig en snel uw eigen wijndoos!

Bestel nu uw bedrukte wijndoos!

Weet u precies wat u wilt? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een offerte aan! Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies over de voor u meest geschikte wijnverpakking? Wij helpen u graag. Door onze ervaring kunnen wij u er alles over vertellen en zorgen wij ervoor dat u een bedrukte wijndoos krijgt die bij u past!

Wij brengen ieder idee tot leven. Geen verpakking is lastig genoeg. Wij hebben diverse verpakkingen mogen maken in verschillende prijsklassen; van luxe verpakkingen met speciale mechanismen om de bodem omhoog te laten komen tot speciale giftboxen en doosjes. Samen met de klant zorgen wij ervoor dat het kwalitatieve en stijlvolle design goed tot zijn recht komt. Verpakkingen bedrukken is onze specialiteit

Vraag een offerte aan

    Verpakkingen portfolio

      Neem contact met ons op

      Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.