Kartonnen doos bedrukken

Wil je kantonnen dozen laten bedrukken? De bedrukte kartonnen dozen van Noova Mediaproductions zorgen voor een unieke uitstraling! Snel geregeld en scherp geprijsd!

Kartonnen doos bedrukken

Een kartonnen doos bedrukken met een kenmerkend design, merknaam en/of bedrijfslogo geeft veel meer betekenis aan de producten die je wilt presenteren of verzenden. Bij Noova Media Productions zijn we gespecialiseerd in het vormgeven, designen en ontwikkelen van duurzame kartonnen dozen op maat die jouw bedrijf beter naar voren laten komen binnen de afzetmarkt en daarbuiten. Dit realiseren onze ontwerpers en designers op duurzame wijze met verantwoorde materialen.

Een design op maat

Kartonnen dozen bedrukken gebeurt volledig op maat bij ons. Wij werken hiervoor met materialen van de hoogste kwaliteit. Tijdens de eerste kennismaking doorlopen we alle eventuele ideeën en geven we advies over de beste opties voor jouw kartonnen verpakking op maat. Een gepersonaliseerd design zorgt ervoor dat kartonnen dozen met opdruk er uniek uit komen te zien. Zo wordt een bedrijf, merk of organisatie perfect gepresenteerd. In welke formaten of oplage je dit wenst maakt voor ons niets uit.

Duurzaam en verantwoord

Verantwoord ondernemen is een term die steeds vaker valt en waar veel ondernemers aan willen bijdragen. Door kartonnen dozen op maat te realiseren in duurzame materialen draag je hier direct al aan bij. Noova Media Productions werkt samen met betrouwbare leveranciers die er alles aan doen om het materiaal zo CO2-neutraal mogelijk te produceren. Daarnaast maken wij tevens veel gebruik van gerecycled karton, waardoor de duurzame cirkel weer rond wordt.

Ervaren en deskundig

Een kartonnen doos bedrukken die volledig aansluit op de wensen is een vak apart. Het is een gedetailleerd proces waarbij er veel afweging plaatsvindt tussen ideeën en de best geschikte prints. Wij kunnen als ervaren team bijdragen aan een unieke kartonnen doos op maat die niet alleen aansluit bij je wensen, maar ook fungeert als ideale presentatie van je merk of bedrijf.

Kom in contact voor advies over kartonnen dozen op maat

Naast een kartonnen verpakking op maat kunnen wij ook andere diensten leveren voor je bedrijf. Wat dacht je van dress-up & touch-up, POS-materiaal, displays en meer? Benieuwd wat we voor je bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag in contact. Laat een bericht achter op ons contactformulier of neem telefonisch contact op via +31 85 130 15 29.

Wij brengen ieder idee tot leven. Geen verpakking is lastig genoeg. Wij hebben diverse verpakkingen mogen maken in verschillende prijsklassen; van luxe verpakkingen met speciale mechanismen om de bodem omhoog te laten komen tot speciale giftboxen en doosjes. Samen met de klant zorgen wij ervoor dat het kwalitatieve en stijlvolle design goed tot zijn recht komt. Verpakkingen bedrukken is onze specialiteit

Vraag een offerte aan

    Verpakkingen portfolio

      Neem contact met ons op

      Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.