Verpakkingsmateriaal bedrukken

Wil je verpakkingsmateriaal laten bedrukken? Het bedrukte verpakkingsmateriaal van Noova Mediaproductions zorgen voor een unieke uitstraling! Snel geregeld en scherp geprijsd!

Verpakkingsmateriaal bedrukken

Noova Mediaproductions is specialist in verpakkingsmateriaal bedrukken voor allerlei branches en doeleinden. Zo maken we diverse cadeauverpakkingen, postdozen, taartdozen, maar daarnaast kun je ook bij ons terecht voor displays, POS-materiaal en overig drukwerk. Ons team bestaat uit deskundige grafische specialisten en adviseurs die jouw idee voor verpakkingen kunnen omtoveren tot topmateriaal.

Verpakkingen ontwerpen in eigen design

Wij begrijpen dat je als ondernemer trots bent op de zaak en alleen het beste wil uitdragen naar je klanten, cliënten of gasten. Verpakkingen ontwerpen die volledig aansluiten bij de huisstijl en het merk van je bedrijf is daar een belangrijk onderdeel van. Onze grafische designers zijn experts in verpakkingsmateriaal bedrukken en kunnen dit een uniek karakter geven. Een ontwerp waarmee jij er als onderneming echt uitspringt. Je eigen idee, in samenwerking met ons, uitgewerkt tot verpakkingsmateriaal die je positie binnen de afzetmarkt kan versterken.

Duurzaam verpakken

Wie wil er tegenwoordig niet bijdragen aan een schonere en milieuvriendelijkere leefomgeving? Er zijn verschillende manieren om dit te verwezenlijken. Verpakkingsmateriaal bedrukken dat CO2-neutraal (duurzaam) wordt geproduceerd is hier één van. Noova Mediaproductions maakt bijvoorbeeld gebruik van gerecycled karton, waardoor er geen extra grondstoffen nodig zijn. Daarnaast doen onze leveranciers er alles aan om hun ecologische voetafdruk te reduceren en beschikken zij over onder meer het Gold Standard-, Verra VCS- en het REDD+ certificaat.

Verpakkingen laten maken met spoed?

Bij ons kun je ook verpakkingsmateriaal laten maken met spoed. Dankzij een uitgebreid internationaal netwerk aan leveranciers kunnen we verpakkingsmateriaal ontwerpen en deze binnen één dag te ontwikkelen. We realiseren binnen no-time een passend design en verwerken dit spoedig in een versneld productieproces. Dit is natuurlijk ideaal wanneer u verpakkingen wil laten maken voor een campagne op de korte termijn.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen? Vraag een offerte aan

Wil je verpakkingsmateriaal bedrukken voor je onderneming maar wil je een professioneel team aan specialisten omarmen? Neem dan vandaag nog contact op met Noova Mediaproductions. Bel naar +31 85 130 15 29 of vul ons contactformulier in of vraag direct een offerte aan.

Vraag een offerte aan

    Verpakkingen portfolio

      Neem contact met ons op

      Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.