Golfkarton bedrukken

Wil je golfkarton laten bedrukken? Golfkarton bedrukken bij Noova Mediaproductions zorgt voor een unieke uitstraling! Snel geregeld en scherp geprijsd!

Je eigen golfkarton verpakking laten bedrukken

Golfkarton bedrukken is de meest handige oplossing wanneer je met lichtgewicht materiaal wilt werken dat toch zeer sterk is. Het is de ideale combinatie tussen papierafval en diverse kartonsoorten. Je gebruikt het eenvoudig voor displays, als verzenddoos of als tray. Noova Media Productions bedrukt jouw golfkarton verpakking bij spoed al binnen één dag, maar normaliter geniet je uiteraard ook al van een zeer snelle levering.

Volledig naar wens & op maat

Hier ben je aan het juiste adres voor een golfkarton verpakking op maat. Start je binnenkort met een nieuwe campagne en heb je hier op maat gemaakte displays voor nodig? Of wil je golfkarton bedrukken als verzenddozen in diverse formaten? Wij bespreken alle wensen, zoals afmetingen, dikte en vakken met je en gaan vervolgens aan de slag met het grafische design dat volledig aansluit bij jouw onderneming of merk. In de tussentijd kan je eenvoudig schakelen met ons team dat optimaal bereikbaar is.

Licht en stevig materiaal

Het grote voordeel van golfkarton bedrukken is dat het gemaakt wordt van zeer licht materiaal. Hierdoor is het eenvoudig te vervoeren en te verplaatsen. Daarnaast biedt het een goede bescherming voor de producten en leent het zich perfect voor het bedrukken met diverse prints. Wij leveren micro- en mini golfkarton verpakkingen in allerlei soorten en maten, maar het gewicht is altijd minimaal, zodat je er eenvoudig mee uit de voeten kan.

Golfkarton als verzenddoos

Golfkarton bedrukken om verzenddozen persoonlijk te maken is een perfecte manier om wat meer aan je branding te werken. Je onderneming wordt nu eenmaal beter op de kaart gezet wanneer je producten kunt verzenden in een gepersonaliseerde verzenddoos. Noova Media Productions denkt graag met je mee in het realiseren van een verzenddoos die aansluit bij wat jij wilt uiten als onderneming.

Displaydoos van golfkarton bedrukken

Displays zijn onmisbaar bij diverse campagnes. Supermarkten, drogisterijen, makelaarskantoren, diverse merken en nog zoveel meer bedrijven kunnen profiteren van een golfkarton verpakking voor hun merk of onderneming. Met een display komen je producten of diensten extra mooi naar voren. Wij zullen een display van golfkarton bedrukken die volledig past bij wat je wil uitdragen met de campagne.

Golfkarton verpakkingen op maat realiseren? Vraag hier je offerte aan!

Ook zo snel mogelijk op maat gemaakte golfkarton verpakkingen laten creëren door onze grafisch designers? Of wil je meer informatie over print- en marketingproducties? Vraag dan snel je offerte aan en wij reageren spoedig met de mogelijkheden. Zijn er in de tussentijd vragen voor ons team? Neem dan contact op met +31 85 130 15 29 of vul ons contactformulier in met alle vragen die je hebt.

Vraag een offerte aan

    Verpakkingen portfolio

      Neem contact met ons op

      Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.