Verzenddoos bedrukken

Kies voor bedrukte verzenddozen en verstuur jouw producten en laat een indruk achter met jouw unieke verpakkingen. Noova Mediaproductions helpt je graag verder!

Verzenddoos bedrukken voor al jouw producten

Per dag worden er ongeveer een miljoen pakketten bezorgd in Nederland. Online bestellen is niet meer weg te denken en we maken er allemaal steeds meer gebruik van. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan per post verstuurd worden. Natuurlijk is het dan de bedoeling dat het pakket onbeschadigd op het adres van de ontvanger terecht komt. Een goede verzenddoos is dan een absolute must. Hoe mooi is het als je jouw eigen verzenddoos met logo heeft, zodat je ook nog reclame maakt! Lees hier alles over de verschillende mogelijkheden voor verschillende verzenddozen personaliseren.

Verzenddoos bedrukken bij Noova Mediaproductions

Personaliseer jouw eigen verzenddoos en zorg voor naamsbekendheid! Maak direct een juiste indruk en presenteer jouw merk op professionele wijze. Verhoog jouw positieve imago, zorg voor een mooi visitekaartje en zorg ervoor dat jouw verzenddoos met logo tussen alle andere dozen uitspringt. Maak je eigen doos herkenbaar en straal jouw identiteit uit.

Verstuur veilig en snel jouw pakket in je eigen bedrukte verzenddozen. In ons assortiment vind je verzenddozen voor het versturen van allerlei soorten producten. Alle soorten zijn licht van gewicht en makkelijk in elkaar te vouwen. In de meeste gevallen gaat het om minimale aantallen maar dit varieert en ook grote oplages zijn mogelijk.

Bestel nu jouw eigen bedrukte verzenddozen!

Weet je precies wat je wilt? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Ben je er nog niet over uit? Noova Mediaproductions heeft ruime ervaring en helpt je dan ook graag verder door degelijk advies te bieden. Het is ook mogelijk dat wij jouw bedrukte verzenddozen voor je ontwerpen! Neem contact op door te bellen naar +31 85 130 15 29 of door te mailen naar info@noovamediaproductions.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. We nemen dan op korte termijn contact met je op om al jouw wensen en behoeften door te nemen!

Wij brengen ieder idee tot leven. Geen verpakking is lastig genoeg. Wij hebben diverse verpakkingen mogen maken in verschillende prijsklassen; van luxe verpakkingen met speciale mechanismen om de bodem omhoog te laten komen tot speciale giftboxen en doosjes. Samen met de klant zorgen wij ervoor dat het kwalitatieve en stijlvolle design goed tot zijn recht komt. Verpakkingen bedrukken is onze specialiteit

Vraag een offerte aan

    Verpakkingen portfolio

      Neem contact met ons op

      Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.