Magneetdoos bedrukken

Luxe magneetdozen bedrukt. Ben je op zoek naar een luxe geschenkdoos? Dan zijn onze luxe magneetdozen de oplossing! Noova Mediaproductions helpt je graag in het vinden van jouw perfecte verpakking.

Magneetdoos bedrukken: uw eigen unieke magneetdoos!

Een mooie verpakking van een geschenk of promotie artikel zorgt voor een perfecte eerste indruk. Een cadeau wat je met zorg en aandacht hebt uitgekozen wordt nog exclusiever als het in een mooie verpakking zit. Een luxe en unieke magneetdoos zorgt voor die perfecte eerste indruk! Bij Noova Mediaproductions kunt je jouw eigen magneetdoos bedrukken en zorgen wij ervoor dat jouw magneetdoos tussen alle andere uitspringt!

Magneetdoos bedrukken bij Noova Mediaproductions

Een magneetdoos bedrukken kan snel, gemakkelijk en tegen een scherp tarief bij Noova Mediaproductions. Kies de gewenste afmeting en kies jouw bedrukking. Geef je klanten net dat beetje extra en lever je artikelen in een luxe magneetdoos.

Alle dozen met een magneetsluiting hebben een kwalitatieve uitstraling en zijn stevig. De bedrukking wordt rechtstreeks op het materiaal geplaatst wat zorgt voor het beste resultaat. Dit kan in full colour maar ook een mooie tekst aangevuld met jouw eigen bedrijfslogo. Alles is mogelijk!

Onze magneetdozen zijn voorzien van een klepsluiting met magneet. Deze dozen zijn de ideale verpakking voor verzending vanuit winkels en webshops. Magneetdozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ze nemen weinig ruimte in omdat ze plat worden vervoerd, je kunt ze wanneer ze moeten worden ingezet voor verzending gemakkelijk in elkaar vouwen.

Noova Mediaproductions: jouw partner bij magneetdozen bedrukken

Bij Noova Mediaproductions hebben we ruime ervaring in het ontwerpen en bedrukken van magneetdozen. Wij denken dan ook graag met je mee! Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrukte magneetdoos perfect aansluiting heeft op jouw wensen en behoeften. Wij bieden je graag de allerbeste service en staan daarom altijd open voor speciale verzoeken.

Weet je precies wat je wilt? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een offerte aan! Wil je meer informatie over magneetdozen laten bedrukken, aantallen of verzending? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Wij brengen ieder idee tot leven. Geen verpakking is lastig genoeg. Wij hebben diverse verpakkingen mogen maken in verschillende prijsklassen; van luxe verpakkingen met speciale mechanismen om de bodem omhoog te laten komen tot speciale giftboxen en doosjes. Samen met de klant zorgen wij ervoor dat het kwalitatieve en stijlvolle design goed tot zijn recht komt. Verpakkingen bedrukken is onze specialiteit

Vraag een offerte aan

    Verpakkingen portfolio

      Neem contact met ons op

      Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.