Drukwerk

Noova Media Productions helpt je graag bij al je drukwerk verder en biedt uitgebreide begeleiding!

Drukwerk bestellen

Flyers die door de deur komen, posters die gespot worden langs de weg of in abri’s, advertenties in de krant en nog veel en veel meer. Het zijn allemaal voorbeelden van drukwerk. Het kan het verschil maken voor een bedrijf om wel of niet gezien te worden en dus te kunnen groeien. Drukwerk is er daarom in alle soorten en maten en wordt vaak (zeker voor de grotere bedrijven) op maat gemaakt. Je kunt er ook voor kiezen om een standaard template te kiezen en die wat te personaliseren, maar als je écht wilt opvallen is het tijd voor drukwerk op maat. Bij Noova Mediaproductions zijn we gespecialiseerd in drukwerk en alles wat erbij komt kijken. Wil je graag drukwerk op maat bestellen of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wat valt er allemaal onder drukwerk?

Drukwerk is er in allerlei vormen. Het kan zijn dat het door ons ontworpen wordt om digitaal te verspreiden, maar vrijwel altijd gaat het door naar onze drukker. Daar komt het ontwerp tot leven op het materiaal naar keus. Denk hierbij aan boeken, mailings, doosjes, magazines, displays, POS-materiaal en verpakkingen. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk, afhankelijk van jouw doelstelling. Het is daarom belangrijk dat we eerst duidelijk in beeld krijgen wie de doelgroep is en wat jouw doel is. Vervolgens kunnen wij het materiaal ontwerpen dat erbij past. Vaak gaat vervolgens een online marketing bureau aan de slag om het materiaal ook aan de man te krijgen. Met het drukwerk moet je vervolgens een goed plan maken om het op het juiste moment bij de juiste mensen te krijgen. Bijvoorbeeld wanneer je een bepaalde actie in de winkel hebt en mensen tijdelijk van een bepaalde korting kunnen profiteren.

Drukwerk op maat laten maken

Drukwerk is ontzettend belangrijk voor bedrijven. Het zorgt ervoor dat je zichtbaar bent bij de doelgroep, dat je verkeer naar de website krijgt of dat je bezoekers voor een gelegenheid krijgt. Toch is er veel concurrentie. Overal waar je kijkt zie of hoor je reclame en dat betekent dat consumenten heel selectief zijn geworden in het materiaal waar ze naar kijken. Jouw drukwerk moet dus direct opvallen en de doelgroep aanspreken. We lezen allemaal niet meer zoveel en dus moet je in die eerste paar secondes dat iemand kijkt de aandacht grijpen. Onze specialisten weten daar wel raad mee. Wij ontwerpen drukwerk dat voor resultaat gaat zorgen. We weten hoe de lezer het product gebruikt en op welke punten we voor een verrassing moeten zorgen.

Noova’s ervaring met drukwerk op maat

Bij Noova Mediaproductions hebben we jarenlange ervaring op het gebied van drukwerk. Onze specialisten weten precies hoe ze de klanten het beste resultaat kunnen geven en zullen daar altijd in meedenken. We zijn creatief en ambitieus en die combinatie zorgt voor waanzinnige opleveringen. Allereerst gaan we naar de tekentafel om voor jouw vraagstuk een oplossing te bedenken. Met een team van specialisten gaan we kijken naar de mogelijkheden en leggen je vervolgens verschillende opties voor. Zo kun je ook tijdens het proces nog sturen in een bepaalde richting. Uiteraard altijd op advies van ons, zodat je weloverwogen een keus kunt maken!

Professioneel drukwerk op maat bestellen

Wanneer de eerste schetsen bevallen, gaan we aan de slag met het echte werk. Hier kun je dan nog een keer feedback op geven, zodat het echt helemaal naar wens is. Vervolgens kan het direct geproduceerd worden. Zo krijg jij jouw drukwerk op maat voor alle gelegenheden. Wil je graag meer informatie over de werkwijze, of heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je alles over het drukwerk op maat!

Vrijblijvende offerte

    Meer informatie over drukwerk?

    Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je graag advies en helpen je met de juiste keuzes maken.