Het verhaal

Nederlandse koffiebranders Smit&Dorlas creëren sinds 1822 op ambachtelijke wijze authentieke koffiebonen. In de branderij van Smit&Dorlas melangeren de koffie-experts perfecte smaken en aroma’s voor de koffieliefhebber. Met de juiste verhouding vinden van zoet, bitter en het toevoegen van een specifieke body en rinsheid, is het melangeren een kunst op zich. Een kunst waar Smit&Dorlas in excelleert.

In de webshop van Smit&Dorlas worden de verschillende bonen verkocht voor thuisgebruik, kantoor en horeca. Speciaal voor de feestdagen is er een limited edition giftbox door ons geproduceerd voor de webshop. De giftbox bevat 250 gram espresso originale koffiebonen (krachtige aroma, geringe rinsheid en stevige body) en twee Smit&Dorlas espressokopjes gevuld met nougat.

Specificaties

Wij beginnen altijd vanaf scratch en dat is het uittekenen en produceren van een blanco verpakkingsmodel. Na eventuele aanpassingen en goedkeuring wordt de uiteindelijke verpakking gemaakt. Vanwege de inhoud is er gekozen voor 2 mm wit hardboard omplakt met 135 grams silk  afgewerkt met high scratch mat laminaat en opliggende spot UV-lak. Het interieur is tevens op maat gemaakt en vervaardigd uit 350 grams wit vouwkarton.