Het verhaal

Voor de businessrelaties van Heineken hebben we een prachtig geschenk geproduceerd voor de feestdagen. Al het alcohol dat is overgebleven van de 0,0% alcoholvrije Heineken-bier, is gebruikt voor een eenmalige, unieke wodka-achtige smaak voor businessrelaties wereldwijd: een luxueuze giftbox gevuld met een Heineken-fles.

Specificaties

De koker bevat een glazen fles, het is daarom van belang dat het stevig materiaal bevat. Wij hebben gekozen voor 2 mm wit hardboard omplakt met 120 grams tom en otto papier (machine gestreken papier van hoge kwaliteit). De koker is afgewerkt met mat laminaat en spot UV-lak.

De Spirit of Heineken-flessen zijn beplakt met etiketten van zelfklevend offset. De etiketten bevatten braillelak (ook wel reliëflak) waardoor ze meer structuur hebben. Braillelak op etiketten is veiliger dan reguliere etiketten, omdat ook blinden en slechtzienden je boodschap meteen lezen. De metalen dopjes hebben allen een sluitzegel.

De wikkels zijn gemaakt van zeer dun en transparant papier, genaamd pergamijn. Het eenzijdig bedrukte papier wordt gewikkeld om de fles en dichtgeplakt met een ronde samplesticker. Het gehele proces – van beplakken van de flessen, wikkelen en dichtplakken van het zijdepapier en vullen van de kokers – is door ons verzorgd.