Softcover boek drukken

Softcover boek drukken bij Noova Mediaproductions

Heb jij een fraai verhaal op papier gezet en ben je inmiddels wel toe aan het drukken van een boek? En heb je de keuze gemaakt om voor een softcover boek te gaan? Dan is Noova Mediaproductions de ideale partner om jouw softcover boek te laten drukken! Wij zijn expert op het gebied van alles wat met marketing- en printproducties te maken heeft en softcover boek drukken is dan ook iets waar Noova Mediaproductions al veel goede ervaringen mee heeft. Direct weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan, neem contact op met onze specialisten of lees snel verder

Wat is een softcover boek?

Voor we een softcover boek gaan drukken, is het verstandig om eerst even te verduidelijken wat een softcover boek precies is. Een softcover boek, ook wel bekend als paperback, is een boek met een ‘slappe’ omslag. Deze omslag is van karton gemaakt en zodoende is de omslag uiteraard wat zwaarder dan de pagina’s die het boek bevat. Goed om te weten is dat je met een softcover boek te maken hebt met een lage inkoopprijs en bovendien een lage verkoopprijs. Deze lage verkoopprijs heeft dan weer als gevolg dat je sneller boeken zult verkopen.

Bij Noova Mediaproductions ben je dus op de juiste plek om zo’n softcover boek te laten drukken. Al tijden houden wij ons bezig met diverse marketing- en printproducties en een softcover boek drukken behoort dan ook tot onze specialiteiten. Om die reden kunnen we je voorzien van vakkundig advies, zodat je de juiste keuzes maakt bij het tijdens het drukken van jouw softcover boek. Bij ons zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend wat betreft papiersoorten en afwerkingen en bovendien gebeurt alles natuurlijk tegen een scherpe prijs, zodat je bij deze investering nooit teveel betaalt.

Softcover boek drukken? Neem contact met ons op!

Dus wil je een softcover boek drukken en denk je dat wij als Noova Mediaproductions je hier goed bij kunnen helpen? Twijfel dan niet langer, vraag gratis een offerte bij ons aan of neem contact met ons op en dan bespreken we samen hoe we van jouw softcover boek een succes kunnen maken!

Wij brengen ieder idee tot leven. Geen verpakking is lastig genoeg. Wij hebben diverse verpakkingen mogen maken in verschillende prijsklassen; van luxe verpakkingen met speciale mechanismen om de bodem omhoog te laten komen tot speciale giftboxen en doosjes. Samen met de klant zorgen wij ervoor dat het kwalitatieve en stijlvolle design goed tot zijn recht komt. Verpakkingen bedrukken is onze specialiteit

Vraag een offerte aan

    Verpakkingen portfolio

      Neem contact met ons op

      Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.