Hardcover boek

Hardcovers

De hardcover van uw boek is onmisbaar wanneer u een stevige en professionele uitstraling wenst. U heeft immers hard aan uw boek gewerkt en de hardcover wordt daar het unieke bewijs van. Onze specialisten zijn expert in het vormgeven van uw wensen en maken iedere hardcover volledig op maat. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden.

Vraag hier uw offerte aan voor een hardcover op maat

Geef uw hardcover de perfecte uitstraling

Een boek zonder hardcover is geen boek, althans dat vinden wij als hardcover specialisten. De hardcover van een boek moet de inhoud weergeven en het moet vooral uitlokken om het boek te openen. De uitstraling moet dus aantrekkelijk zijn en tegelijkertijd de inhoud van het boek vertolken. Onze specialisten zijn hierin gespecialiseerd en zullen uw wensen perfect verwerken in de hardcover.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Het produceren van een sprankelende hardcover voor uw boek gaat niet over één nacht ijs, maar wij willen de productietijd uiteraard zo efficiënt mogelijk verkorten. Hiervoor gaan we graag met u in gesprek over de talloze mogelijkheden die u heeft voor uw hardcover. U heeft de mogelijkheid om uw hardcover volledig samen te stellen met onder andere de volgende duurzame keuzes en opties:

 • Boekformaat, papierformaat en hardcover formaat
 • Type afwerking (glans of mat)
 • Algeheel design en kleurstellingen
 • Grafische vormgeving
 • Indeling van diverse facetten (boektitel, subtitel(s), auteursnaam, afbeeldingen)
 • Wire-o-Binding of een genaaide hardcover
 • Kunstleer, textiel, suède, linnen of andere hardcover afwerkingen
 • Afwerking met preeg en/of hoogteverschillen
 • Ruimte voor een ISBN

Stevige & duurzame hardcovers

Wanneer u een boek heeft geschreven en deze wilt vereeuwigen, is een stevige en duurzame hardcover essentieel. Door te kiezen voor een hoogwaardige hardcover met een tijdloos karakter kunt u hier nog jaren van genieten. Zelfs wanneer er intensief in het boek gebladerd wordt, blijft de kwaliteit oneindig lang goed. Ook dan zal een hardcover van Noova Media Productions niet slijten. Onze specialisten zorgen voor een gebruiksvriendelijke, esthetische en duurzame hardcover.

Hardcover boek drukken in kleine oplage

Een prettige bijkomstigheid van onze drukwerken is dat u ook hardcovers voor uw boek kunt drukken in kleine oplages. Wij stemmen de mogelijkheden zorgvuldig met u af en kunnen de gewenste oplage zonder problemen drukken, hoe klein of groot deze ook is. Hierbij kunnen wij u zelfs een gratis proefdruk toezenden. Vraag onze specialisten gerust naar de mogelijkheden.

Een hoogwaardige hardcover voor uw boek realiseren? Vraag hier uw offerte aan

Uw boek duurzaam en hoogwaardig afwerken met een kwalitatieve hardcover die volledig aansluit op de inhoud van uw boek? Neem hiervoor vandaag nog contact op met onze specialisten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@noovamediaproductions.nl of bereik ons telefonisch via +31 85 130 15 29.

Wij brengen ieder idee tot leven. Geen verpakking is lastig genoeg. Wij hebben diverse verpakkingen mogen maken in verschillende prijsklassen; van luxe verpakkingen met speciale mechanismen om de bodem omhoog te laten komen tot speciale giftboxen en doosjes. Samen met de klant zorgen wij ervoor dat het kwalitatieve en stijlvolle design goed tot zijn recht komt. Verpakkingen bedrukken is onze specialiteit

Vraag een offerte aan

  Verpakkingen portfolio

   Neem contact met ons op

   Heeft u een vraag of opmerking? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.